W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Despre mine

 

Cum mă poţi contacta?

Telefon:0724.289.784

Email: contact@silviuserban.ro

 

 

 

Silviu Şerban – a urmat clasele liceului cu profil mate-fizică, a continuat cu 4 ani de Facultate de Electronică şi Telecomunicaţii lucru ce l-a împins spre domeniul IT, unde a fost timp de 5 ani manager general la Sitax Computers. A profitat de explozia ecomonică din 2006 şi a început investiţiile masive în dezvoltare personală obţinând: titulatura de NLP Master – IANLP şi statutul de actor amator în cadrul şcolii de teatru Q-feel. În aceeaşi perioadă a completat experienţa de trainer dobândită pe parcursul a 5 ani (1999-2004) în cadrul Fundaţiei Tineri pentru Tineri, cu alte activităţi valoroase, cu scopul precis de a creste competitivitatea sectorului privat romanesc prin dezvoltarea calitativa a fortei de munca din Romania. A absolvit în 2010 Management şi Inginerie în Alimentaţie Publică şi Agroturism cu o lucrare de licenta in Marketing pe tema “Brand-uri romanesti” – BTL Marketing-ul a luat locul IT-ului  – a fost manager până in 2012 în cadrul thegroup.

Urmând cursul firesc acum este manager de proiect specializat pe organizare de evenimente, formare de echipe si departamente, consultant de marketing in parteneriat cu Highlight Agency o companie tanara si curajaosa din domeniul advertisingului.

În fiecare zi aduce un plus de valoarea proiectelor in care este implicat, pune la incercare limitele fiecărui produs si descoperă noi metode de a interpreta informatiile furnizate de clienti.

Din altă perspectivă:

Sunt Silviu, am 37 de ani şi sunt în Bucureşti. Îmi place să spun o poveste despre locul de unde sunt eu.  Am trăit 10 ani în Sfântu Gheorghe judeţul Covasna unde m-am şi născut. Următorii 9 ani în Sibiu, unde locuiesc acum părinţii mei, acesta fiind locul căruia până mai acum cateva luni îi spuneam acasă.

De 17 ani trăiesc în Bucureşti, cu o pauzã de 2 ani în care am reexaminat Sibiul.

Sigur sunt din România şi sunt mândru de asta.

Din Sfântu Gheorghe am amintiri plăcute legate de învăţătorul meu pe care l-am redescoperit anul trecut în Bucureşti. Am dat un mail unei edituri căci am văzut o carte scrisă de cineva cu numele respectiv şi i-am rugat să-i dea mailul iar în cazul în care recunoaşte amintirile mele să mă contacteze.M-a contactat pe email, ne-am întâlnit, mi-a povestit că a citit mailul, că a lăcrimat, am lăcrimat şi eu.

Despre Sibiu – am o amintire legată de vocea bunicului meu, undeva la ţară, în zona Făgăraşului, primăvara în curte, verdeaţă în grădină, pe o bancă. El avea o semipareză pe partea dreaptă şi stătea tot timpul pe bancă şi îmi povestea. Îmi plăcea să îi sorb cuvintele, să stau să îl ascult ore în şir.

De atunci şi până acum m-am căutat, m-am găsit, m-am pierdut, m-am căutat iarăşi. Îmi place jocul ăsta, probabil, fiindcă de fiecare dată când mă găsesc mă ascund mai bine, ca să mă caut mai mult.

Scurt interviu:

Ce nu ai face niciodată?

 Nu aş putea să trăiesc singur.

Ai un motto?

 Deviza în perioada asta este: Dacă storci o portocală, ceea ce o să curgă din ea, este suc de portocale.

Cum vezi lumea din jurul tău?

 Lumea din jurul meu o văd cu ochii mei, o văd aşa cum îmi este mie folositoare şi sunt conştient că există şi alţi ochi şi alte poziţii.

Cum o văd ochii tăi?

 Ochii mei o văd frumoasă, înfloritoare, caldă şi dinamică.

De final:   

În fiecare zi mă bucur de oameni, caut comunităţi dornice de dezvoltare, îmi desăvârşesc flexibilitatea şi empatia, îmi dezvolt fiecare atribut al sufletului meu, căci sunt un spirit având o experienţă umană.